Намагався потрапити до Румунії. На Закарпатті чоловік потонув у Тисі

Намагався потрапити до Румунії. На Закарпатті чоловік потонув у Тисі
На Закарпатті троє чоловіків намагалися незаконно потрапити до Румунії й втікали від прикордонників через річку Тиса. Один з них потонув, ще одного затримали, доля третього наразі невідома. Про це повідомили на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у Facebook.

 

На Закарпатті прикордонники відділення "Великий Бичків" побачили трьох чоловіків, які намагалися незаконно потрапити у Румунію.

"Чоловіки, побачивши правоохоронців, поспішили подолати Тису, яка зараз доволі повноводна. Як з’ясувалося один чоловік живим дістався до Румунії. Тіло його 30-річного супутника виявили біля румунського берега", — йдеться в повідомленні.

Доля ще одного чоловіка наразі невідома.

"У травні прикордонники Мукачівського загону затримали близько 20 військовозобов’язаних чоловіків, які намагались незаконно перетнути кордон. Крім того, від початку повномасштабного російського вторгнення на ділянці загону зафіксовано 5 випадків загибелі чоловіків під час спроби нелегально потрапити закордон на небезпечних річкових чи гірських ділянках", — йдеться в повідомленні.

 

09 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів