Чи пройде Україна Шотландію? Оцінки експертів

Чи пройде Україна Шотландію? Оцінки експертів

 

Аналітики БК Мостбет підрахували шанси збірної України перемогти Шотландію у півфінальному матчі кваліфікації чемпіонату світу.

Оцінки БК Mostbet

Півфінал кваліфікації чемпіонату світу між збірними Шотландії та України відбудеться першого червня у Глазго. Напередодні матчу, до якого команда Олександра Петракова готувалася в екстреному режимі, аналітики БК Мостебет - https://fanday.net/bookmaker/mostbet, оцінили шанси учасників на прохід у фінальний етап відбіркового циклу.

Виставлені котирування свідчать, що невеликим фаворитом поєдинку є господарі поля. Шанси Шотландії пройти у вирішальний етап оцінюються аналітиками у 58%. Відповідно, ймовірність проходу збірної України становить 42% в БК Мостбет.

Вище описані шанси команд на успіх з урахуванням можливих додаткових таймів та серії пенальті.

Якщо ж розглядати котирування на основний час зустрічі, то розподіл сил має такий вигляд:

  • перемога Шотландії – 40%
  • нічия – 30%
  • перемога України – 30%

Нагадаємо, що переможець протистояння Шотландія – Україна потрапляє у вирішальний матч, де за путівку на чемпіонат світу у Катарі треба буде сперечатися із національною командою Уельсу.

Останні новини зі стану збірної України

Наставник збірної України Олександр Петраков уже повністю укомплектував склад команди. Нещодавно до її розташування прибули легіонери, які виступають у європейських чемпіонатах. Це Олександр Зінченко, Руслан Малиновський, Роман Яремчук та Андрій Ярмоленко.

До речі, капітан української збірної паралельно перебуває у пошуках нового клубу. Його контракт з Вест Хемом закінчився після закінчення сезону. Раніше повідомлялося, що у послугах Ярмоленка зацікавлена ??іспанська Севілья.

26 травня футболісти збірної України провели двосторонній матч, який завершився внічию 1:1. У складах збірної голами відзначилися два нападники – Роман Яремчук та Артем Довбик, який оговтався від пошкодження та готується до гри у Шотландії у штатному режимі.

Також напередодні матчу надійшла цікава інформація з Глазго. Фанати збірної Шотландії вирішили підтримати Україну у війні проти Росії. З цією метою місцеві вболівальники виконуватимуть український гімн перед стартом поєдинку.

 

 

27 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів