Ужгородка Ольга Кобрин готує для військових сироп з бузини (ФОТО, ВІДЕО)

Ужгородка Ольга Кобрин готує для військових сироп з бузини (ФОТО, ВІДЕО)
20 літрів сиропу з квітів бузини для військових на фронт приготувала ужгородка Ольга Кобрин. За її словами, готувала вона його вперше. Відправити військовим сироп вирішила для зміцнення їхнього імунітету.

 

"Сироп з бузини дуже ароматний виходить, смачний, корисний та підтримає імунітет, здоров'я наших воїнів", — розповідає про приготований нею напій Ольга Кобрин. Приготувати його військовим вирішила тоді, коли знайшла рецепт в інтернеті.

"Неподалік на базарі купила цвіт бузини та закатала першу партію. Побачила, що досить велика кількість і спонтанно прийшла ідея допомогти захисникам. Я написала пост у фейсбуці з проханням до господинь, щоб підключилися до моєї ініціативи: більше буде виробленого продукту та користі. Мені привезли ще цілий пакет квітів бузини. З цієї кількості я можу зробити ще десять літрів", — каже жінка.

Для приготування сиропу Ольга проціджує настій з квітів бузини, додає цукор та ставить його на вогонь.

"Ми повільно помішуючи, доводимо його кипіння і для повного розчинення цукру. Після того як він прокипів, ми будемо його розливати по наших стерилізованих банках", — розповіла Ольга Кобрин.

Готувати напій з бузини Ользі допомагає її чоловік.

"Повністю підтримую її ініціативу, адже попри те, що у нас двомісячна дитина, вона знаходить час, щоб підтримувати наших воїнів", — розповів Олег, чоловік Ольги.

Після закатування банок з сиропом, Ольга пише побажання для воїнів та прикріплює на кожну банку. Двадцять літрів сиропу з бузини вона передасть волонтерам, щоб вони відправили військовим на фронт.

Суспільне Закарпаття

 

06 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів