Уже вдруге в Ужгороді відбувся благодійний фестиваль на підтримку дітей-переселенців

Уже вдруге в Ужгороді відбувся благодійний фестиваль на підтримку дітей-переселенців
Фестиваль «Щасливе дитинство» на підтримку дітей-переселенців відбувся сьогодні в Ужгороді на площі Театральній. Освітні й танцювальні майстер-класи, конкурси та подарунки, аніматори та аквагрим – усе для того, аби маленькі українці хоч трохи відволіклися від жахів війни, яка змусила переїхати подалі від дому.

 

Секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, за підтримки якого відбувається фестиваль, привітав учасників свята та всіх гостей, які зараз перебувають в обласному центрі Закарпаття, побажав усім міцного здоров’я і миру, а малечі – щасливого дитинства.

Святкову програму, участь у якій могли взяти всі охочі, підготував, як і першого разу, засновник найбільшої у Харкові і загалом в Україні танцювальної школи All Stars Олександр Секірін.

До яскравої програми долучилися творчі колективи: Палац дитячої і юнацької творчості «ПАДІЮН», танцювальний ансамбль «Зіраті-Зефірчик», танцювальний центр «All stars». Чудові музичні номери подарували талановиті вокалісти, символічну пісню «Вільна» виконала учасниця «Голосу країни» Марта Липчей.

Також окрасою вечора стало шоу мильних бульбашок, діти робили сині та жовті паперові літачки і, загадавши бажання, запускали їх у небо. А бажання для всіх єдине – наша перемога і мир в Україні.

 

12 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів