Академія біржової торгівлі в Україні: де можна навчитися бути трейдером?

Академія біржової торгівлі в Україні: де можна навчитися бути трейдером?

 

За останні кілька років в Україні активно розвивається трейдинг та навчання цього виду діяльності. Це пов'язано з тим, що вміння заробляти на біржах – одночасно спосіб заробітку, і можливість розпочати інвестувати у майбутнє.

Чи можливо стати трейдером з нуля?

Будь-яку професію можна освоїти, це факт, трейдер – не виняток. Можна шукати безкоштовні засоби навчання трейдингу в Україні. Чи це ефективно? З одного боку, ви не витрачаєте кошти на навчання та намагаєтеся самостійно усвідомити сам метод роботи на біржах. З іншого боку, ви витрачаєте колосальну кількість часу та сил, хаотично відкриваєте та закриваєте угоди, купуєте акції інтуїтивно або ж за старими схемами брокерів та трейдерів. Тому результат, якщо він і буде, прийде не скоро.

Втрачати гроші, а головне час (що ще цінніша інвестиція) – не найкращий варіант. Куди надійніше знайти місце, де досвідчені трейдери навчать Вас заробляти та інвестувати. Double Case – академія біржової торгівлі – один із небагатьох майданчиків для вивчення світового трейдингу.

Відгуки про Double Case та інформація про курс

Double Case (Дабл Кейс) – міжнародна компанія, яка займається трейдингом із 2004 року. Понад 18 років тому все почалося у США, але вже у 2021 році компанія відкрила свої офіси у Києві, Львові, Одесі та Харкові. Тому відгуки про Double Case можна знайти з найбільших міст України.  

З чого складається курс з трейдингу?

Курс складається з теоретичного та практичного блоків. У першому блоці 4 масштабні заняття для отримання всієї необхідної теоретичної бази знань про трейдинг від майстрів Дабл Кейс. Відгуки дуже позитивні, тому що уроки системні, розгорнуті, сповнені актуальної інформації. На кожному занятті ви вивчаєте 2-3 інформаційні сегменти про біржову торгівлю.

Теоретичний аспект:

  • Структурна та історична складова ринку;
  • учасники ринку ліквідності;
  • Обсяги ринку, валютні пари та все про маржинальну торгівлю;
  • Комплексний аналіз ринку з урахуванням змін та факторів;
  • Робота з цінами, графіками та трендами;
  • Управління ризиками та робочими тактиками.

Практична складова:

  • Навчання торгівлі на платформі за допомогою демо-рахунку;
  • Навчання торгівлі з патернів та з урахуванням трендів;
  • Рівні та тактики додавання, блокування, свічкові комбінації тощо;
  • Аналіз угоди, ризик-менеджмент, бізнес-планування.

Зауважимо, що учні Дабл Кейс залишають відгуки, що курси ідеально збалансовані. Цікаві групові офлайн курси. Понад 18000 учнів, 82% досягли своєї мети.

Потрібні ще відгуки Дабл Кейс? Перейдіть на сайт компанії Double Case.

 

29 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів