Дім, як у Pinterest: ідеї дизайнів

Дім, як у Pinterest: ідеї дизайнів

 

Щоб ваша домівка була вашим місцем сили, місцем комфорту та натхнення, можна скористатися готовими ідеями із порталу Pinterest, шукаючи схожі меблі, підбираючи декор тощо. Але будьте готові, що такий варіант забере у вас чимало часу та сил. Якщо ж вам потрібно зробити все швидко, якісно і надійно, до ваших послуг студія дизайну інтер’єру у Львові.

Ідеальним варіантом буде, якщо ви знаєте, який стиль інтер’єру вам близький до душі, які кольори подобаються та що саме в оформленні важливо, а зайшовши на сайт https://design-proekt.com.ua/ "КВ Дизайн", зможете домовитися із професійними дизайнерами про втілення всіх ваших ідей на найвищому рівні. Навіть якщо ви не зовсім розумієте, що саме хотіли б отримати на виході, можете просто показати фото готових дизайнів, і вам підберуть схожий.

Які ідеї дизайнів сьогодні в моді

Хоч скандинавський стиль із мінімумом меблів та затишним декором і досі не втрачає актуальності та популярності, все ж останнім часом дизайнери починають застосовувати сміливіші рішення, насичуючи інтер’єр яскравими і глибокими кольорами та цікавими текстурами. На заміну стилю мінімалізм приходить максималізм, фішка якого – в поєднанні насичених кольорів, елементів різних стилів, масивних і текстурних меблів в одну гармонійну і цілісну картину. Такий стиль дуже складний у виконанні і потребує професійних навичок, тому краще звернутися до дизайнерів із досвідом роботи, ніж намагатися самостійно створити шедевр, а в підсумку отримати “вінегрет”.

Крім того, можна взяти на озброєння такі ідеї:

  • стиль еко, який не лише мегазатишний і комфортний, а й корисний для довкілля та вашого здоров’я, адже він передбачає використання лише природних матеріалів та багато зелені;
  • американський стиль – усім нам знайомий із культових фільмів та серіалів, у яких диковинкою для нас було те, що диван розміщений посеред кімнати. Фішкою цього стилю є зонування кімнати за допомогою перегородок і самих меблів, а також плавний перехід із вітальні в кухню. Тому він найкраще підходить для квартир-студій.
  • стиль лофт поряд зі скандинавським є одним із найпопулярніших для оформлення сучасних квартир, особливо великих і просторих. Він функціональний, стриманий та чудово підходить для сучасного способу життя. Акцент тут робиться на освітлення, металеві та бетонні елементи, які ніби продовжують удома міський простір.

Від чого краще відмовитися

Якщо ви хочете зробити зі своєї міської квартири варіант затишного сільського будиночка, то краще вибрати той самий скандинавський стиль чи навіть стиль еко, забувши про кантрі чи прованс. Адже такі стилі, мало того, що вже втратили свою популярність, підходять саме до заміських будинків і котеджів. Натомість у невеликій квартирі виглядатимуть штучно і недоречно.

Пам’ятайте, що не завжди зображення готового інтер’єру з інтернету можна коректно перенести на вашу домівку. Тому обов'язково звертайтесь до професіоналів.

 

07 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів