Трьох закарпатців підозрюють в організації незаконної переправи через кордон 24-річного дніпрянина

Трьох закарпатців підозрюють в організації незаконної переправи через кордон 24-річного дніпрянина
34-річного жителя Малої Копані та двох 26-річних жителів Королева Берегівського району підозрюють в організації незаконної переправи через кордон чоловіка призовного віку. Про це повідомили на Facebook-сторінці Поліції Закарпатської області.

 

Підозрювані за 70 тисяч гривень намагалися організувати перетин кордону з Румунією для 24-річного жителя Дніпра. Вони провели клієнта до місця, де відсутній офіційний пункт пропуску через кордон. Однак за 50 метрів від загороджувального паркану усіх їх викрили.

За незаконне переправлення осіб через державний кордон Україн у поліції відкрили кримінальне провадження. 14 липня закарпатцям повідомили про підозру. На дніпрянина прикордонники склали адмінпротокол за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Його доставлять до військкомату.

У справі триває слідство. Закарпатцям за організацію переправи через кордон призовників може загрожувати від семи до дев'яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

 

15 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів