За замах на вбивство двох знайомих судитимуть жителя Поляни

За замах на вбивство двох знайомих судитимуть жителя Поляни
Начальник Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо жителя с. Поляна за фактом скоєння двох замахів на умисне вбивство (ч.ч. 2,3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України).

 

Йдеться про події, що трапилися в Поляні навесні цього року. За інформацією слідства, 21-річний обвинувачений у стані алкогольного сп’яніння починав сварки із односельчанами. При цьому погрожував їм і залякував кухонним ножем.

В одному випадку потерпілий намагався втекти, однак молодик наздогнав його та встиг нанести кілька поранень, перш ніж його зупинив випадковий перехожий. В іншому випадку закарпатець встиг завдати потерпілому тяжких тілесних ушкоджень, вдаривши ножем у грудну клітину та живіт. Чоловіка вдалося врятувати завдяки вчасно наданій медичній допомозі.

Зараз обвинувачений знаходиться під вартою. Подальший розгляд провадження здійснюватиме Свалявський районний суд.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

19 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів