"Збірна легенд" — "Збірна зірок": в Ужгороді проведуть благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ

"Збірна легенд" — "Збірна зірок": в Ужгороді проведуть благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ

 

24 липня, о 16:00 в Ужгороді на стадіоні "Минай" проведуть благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ. Про це повідомляють на сторінці футбольного клубу "Минай" у Facebook.

У матчі зіграють понад 30 зірок футболу та шоу-бізнесу.

Збірна зірок: Олександр Педан, Ігор Ласточкін, Андрій Бєдняков, Міка Фаталов, Alekseev, Олександр Денисов, Степан Казанін, Фоззі (ТНМК), Григорій Решетнік, Ігор Циганик, Костя Трембовецький, Женя Янович, Артем Півоваров, Вадим Олійник, Tamerlan, Артем Гагарін, Влад Шевченко, Любомир Левицький.

Збірна легенд: Мирон Маркевич, Ігор Бєланов, Олександр Шовковський, Даріо Срна, Руслан Ротань, Владислав Ващук, Андрій Русол, Євген Селезньов, Артем Федецький, Тарас Михалик, Василь Кобін, Валентин Слюсар, Адріан Пуканич, Михайло Кополовець, Олексій Полянський.

"Динамівець Ігор Бєланов, який допомагає ЗСУ в донецькому напрямку, приїде на поєдинок з "гарячої точки". Володар "Золотого м’яча" привезе із собою свій трофей. Сфотографуватись з футбольною нагородою та його володарем можна буде після матчу за фіксований "донат" на користь ЗСУ", — йдеться у повідомленні.

Суспільне Закарпаття

 

21 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів