Іван Різак їде у Голлівуд?

Голову Закарпатської обласної державної адміністрації запрошено на мистецький чемпіонат у Голлівуд. До речі, єдиного представника від Української влади

 

На ім?я голови ОДА ?вана Різака надійшов лист від президента Світового чемпіонату виконавських мистецтв Гріффа О?Нейла, в якому запрошують керівника краю з 7 по 14 серпня 2004 р. бути почесним гостем на чемпіонаті у м.Лос-Анджелесі (Голлівуд, штат Каліфорнія, США). Про це повідомили в прес-службі ОДА. У листі, зокрема, йдеться про те, що цей чемпіонат ? одним з найбільших мистецьких представництв від світової спільноти. До речі, на цей конкурс з?їжджаються понад дві тисячі учасників з 50 країн світу.
[b]?Ви будете ?диним представником владних струткур у складі мистецької делегації від України. Це було б для нас дуже почесно, бо Ви ? одним із ініціаторів і головою оргкомітету Міжнародного конкурсу ?Кордони ?днання?, з яким ми плану?мо тісно співпрацювати на благо нашої спільної справи ? духовного об??днання двох великих народів: американського та українського,? [/b]? йдеться у листі.

 

27 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів