Закарпатець в Києві отримав посилку з канабісом і вирощував коноплі в квартирі (ФОТО)

Закарпатець в Києві отримав посилку з канабісом і вирощував коноплі в квартирі (ФОТО)
За скоєне чоловіку до восьми років в’язниці.

 

Про це повідомили в поліції Києва.

Під час відпрацювання оперативної інформації поліцейські затримали на бульварі Перова невідомого, який повертався додому з відділення пошти, звідки забрав посилку з наркотиками. Правоохоронці з’ясували, що зловмисник придбав канабіс в інтернеті для власного споживання.

Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили в чоловіка близько 300 грамів речовини рослинного походження, а також провели обшук у його квартирі.

В результаті перевірки виявили тринадцять кущів конопель, які зловмисник самостійно вирощував у домашніх умовах, а також інші речові докази його злочинної діяльності.

Усе вилучене направлено на відповідні експертні дослідження.

Порушника затримали. Ним виявився уродженець Закарпаття 1999 року народження, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Санкція тяжчої статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

 

15 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів