Закарпатка стала чемпіонкою світу зі змішаних єдиноборств ММА

Закарпатка стала чемпіонкою світу зі змішаних єдиноборств ММА

 

Мукачівка Іванна Скуба стала чемпіонкою світу зі змішаних єдиноборств ММА в категорії 52 кг до 18 років. Про це повідомили на сайті Національної Федерації змішаних єдиноборств ММА України.

Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів проходив з 17 по 20 серпня 2022 року в Абу-Дабі (ОАЕ). Іванна Скуба була єдиною представницею Закарпатського осередку ММА в збірній України. На чемпіонаті її супроводжували голова Закарпатського осередку ММА Олександр Шавров та сестра-тренер Маріанна Скуба.Серед 42 країн та 488 спортсменів-учасників українська дитяча Національна збірна команда Украіни з ММА виборола перше місце у командному заліку.

"Попри всі складності та перепони наші діти другий рік поспіль стали найсильнішими у світі, загалом здобувши 32 медалі (8 золотих, 14 срібних та 10 бронзових нагород) за чотири змагальні дні, а це свідчить, що в нас є дуже талановита молодь та перспективні спортсмени, що з кожним роком будуть додавати у класі, та будуть шанувати нашу Україну новими перемогами!" — йдеться в повідомленні Національної Федерації змішаних єдиноборств ММА України.

 

24 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів