Відпочинок з розвагами для всієї сім’ї

Відпочинок з розвагами для всієї сім’ї

 

В сучасних реаліях ми обираємо відпочинок, який є цікавим, комфортним та безпечним. Особливо, якщо ви збираєтесь їхати з родиною, дітьми. Щоб отримати справжнє задоволення від веселих розваг, оздоровчого клімату та мальовничої краси природи, пропонуємо відвідати Воєводино https://voevodyno.com/ua/. Курорт розташований посеред букового лісу в Карпатах, цілодобово охороняється, облаштований укриттями та всіма необхідними зручностями.

Для гостей передбачені комфортні номери, доступне ресторанне харчування та багато супутніх послуг — від паркінгу до няні. Для проживання запропоновані чотири готелі та кілька екокотеджів, в яких можна заселити родину, компанію друзів. Є альтанки з зонами барбекю, де ви можете готувати улюблені страви на мангалі. Кожного тижня організатори розробляють розважальні програми для гостей — як дорослих, так і дітей. Подробиці й актуальні ціни ви завжди знайдете на https://voevodyno.com/ua/.

Спа, квадроцикли, прогулянки на конях та не тільки

Неподалік від Ужгорода, біля селища Тур’я Пасіка, розташоване Воєводино. Загальна територія курорту складає 17 гектарів, на яких побудовані сучасні готелі та дерев’яні котеджі, ресторани, ігрові майданчики, відкритий басейн. Серед популярних розваг відзначають:

  • заняття кінним спортом;
  • стрільбу з лука;
  • гру в теніс;
  • відвідування мотузкового парку;
  • ZIP-Line;
  • тренування в тренажерному залі;
  • проходження туристичних маршрутів;
  • катання на велосипедах, квадроциклах;
  • рибну ловлю та приготування форелі на мангалі;
  • відвідування Спа-комплексу;
  • прогулянки в парку Шенборна.

Для маленьких гостей створений Арт-клуб, в якому діти грають в настільні ігри, відвідують майстер-класи, вчаться танцювати, дивляться улюблені мультфільми, беруть участь у квестах. Якщо ви плануєте відпочивати з малечею, є можливість замовити послуги няні.

Загоряти, гуляти по лісу, купатись, активно проводити час на спортивних майданчиках — все це забезпечує Воєводино. На курорті можна святкувати весілля, ювілей, день народження, сімейні урочистості, корпоративи. Також є можливість проводити семінари, ділові зустрічі — для цього є ресторани, конференц-зали. Багато гостей влаштовують фотосесії, обираючи мальовничі пейзажі парку Шенборна, кінний клуб, гірськолижні траси та інші цікаві локації.

Бронювання: як зробити, що потрібно?

Зробити бронювання можна по телефону або онлайн. На сайті Воєводино обирайте номер, який вас влаштовує. Для великої родини, компанії друзів можна замовити окремий котедж. В описах ви знайдете детальну інформацію про апартаменти, комплектацію кімнат. Ціна відпочинку залежить від умов проживання, вартості харчування та супутніх послуг.

Щоб бронювання було прийнятим, слід внести передоплату. Розмір внеску дорівнює вартості проживання за одну добу. Якщо у вас виникли питання, зв’яжіться з адміністраторами курорту та отримайте необхідну допомогу.

 

01 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів