На Закарпатті у ДТП загинула 13-річна дівчинка. Водій поїхав з місця аварії

На Закарпатті у ДТП загинула 13-річна дівчинка. Водій поїхав з місця аварії
У селі Синевир Хустського району у ДТП загинула дитина. Водій, причетний до автопригоди, поїхав з місця аварії, — повідомили на сайті Нацполіції на Закарпатті.

 

ДТП за участі автомобіля та 13-річної дитини сталася ввечері 11 вересня. До поліції звернувся чоловік, який виявив загиблу дівчину біля однієї з автозаправних станцій.

"Слідчі разом з експертами провели огляд місця події та встановили, що близько 21:20 невідома особа на автомобілі "Mercedes Vito" червоного кольору здійснила наїзд на 13-річну дівчинку з села Синевир. Від отриманих травм дитина померла, а водій одразу ж зник з місця автопригоди", — йдеться у повідомленні поліції області.

Згодом поліцейські затримали 22-річного водія, мешканця села Колочава Хустського району. На корпусі та лобовому склі його автомобіля поліцейські помітили сліди від зіткнення. Чоловіка перевірили на стан сп'яніння. Результат позитивний — 1,1 проміле, що у понад 5 разів перевищує норму.

Наразі водій перебуває в ізоляторі. Йому може загрожувати до 10 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами до 10 років (ч. 3 ст. 286-1 та ч. 1 ст. 125 ККУ).

 

12 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів