На Закарпатті виявили двох росіян, які незаконно проживали на території області

На Закарпатті виявили двох росіян, які незаконно проживали на території області
На Закарпатті виявили двох російських мігрантів, які незаконно проживали на території області. Про це повідомили на Facebook-сторінці Міграційної служби Закарпатської області.

 

Росіянку, яка незаконно проживала на Закарпатті, виявили у Тячівському районі.

"У іноземки закінчився термін посвідки на тимчасове проживання, щодо оформлення нових дозвільних документів вона не звернулася і ухилялася від вчасного виїзду з території України", — йдеться в повідомленні.

Жінку оштрафували на 5100 гривень та прийняли рішення про примусове повернення до країни походження. Ще одного громадянина РФ виявили на Виноградівщині.

"Чоловік з 2006 року був документований посвідкою на постійне проживання у зв’язку зі шлюбом з громадянкою України. Після того, як чоловіку виповнилося 45 років, він мав звернутися до міграційної служби щодо обміну дозвільного документа. Але не зробив цього", — повідомили у Міграційній службі Закарпаття.

За інформацією відомства, з початку року міграційниками Закарпаття примусово видворили за рішенням суду 2 громадян РФ та прийняли 19 рішень про примусове повернення незаконних мігрантів до країн походження.

 

21 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів