Українська збірна зі спортивного покеру успішно стартувала в новому сезоні

Українська збірна зі спортивного покеру успішно стартувала в новому сезоні
Ігровий покерний сезон традиційно стартував на початку календарного року. У січні-лютому українські покеристи вдало виступили на декількох престижних змаганнях, які проходили в онлайн та офлайн форматах. 

 

Серед найбільш значущих досягнень варто назвати події WSOPC Series Spring Classic та High Rollers PLO Bounty, хайролерський турнір Super Millions, етап WSOP Circuit, що проходив в Розвадові (Чехія), покерний фестиваль на Багамах, змагання в рамках Європейського покерного туру в Парижі. 

Здобутком наших гравців стала перемога в титульному поєдинку Світової серії покеру та в івенті Hyper Turbo Freezeout, друге місце на PSPC Warm-Up, 16 призових місць на турнірі в Парижі.

Онлайн-поєдинки 

Турніри з онлайн-покеру, хоча вони й вважаються менш знаковими, ніж “живі” змагання, проводяться часто. За віртуальними столами збираються десятки тисяч учасників з Європи, Азії, Америки, а призові нерідко досягають мільйона доларів. Між іншим, про високий статус онлайн-турнірів свідчить і той факт, що букмекери приймають ставки на їх результат. Як почати робити ставки та які бонуси можна отримати після реєстрації, можна дізнатися, наприклад, на сторінці http://www.gazeta.lviv.ua/bookmakery/vbet інформаційного сайту Gazeta.Lviv. 

Масштабні турніри проводять зарубіжні покер-руми та оператори, які працюють за українськими ліцензіями. Наприклад, VBet Poker у кожну останню суботу місяця пpoвoдить турніри, призовий фонд яких складає близько 1,5 млн грн. Детальніша інформація розміщена за адресою http://www.gazeta.lviv.ua/pokerrooms/vbet.

Досягнення українців 

Фіналістом івенту Super Millions став досвідчений покерист Роман Романовський. Він повернувся за стіл після трирічної перерви та став другим, програвши бразильцю Родріго Селуану.  

Призерами іншого престижного турніру стали два представники України — Володимир Паламар та гравець під ніком «Kostya Jock». Вони посіли, відповідно, 2-е та 3-є місця.

Андрій Новак переміг у події WSOPC Series Spring Classic та посів 4-е місце в High Rollers PLO Bounty. Влад Мартиненко фінішував на 2-му місці у турнірі LUCKY SEVENS.  

Здобутки наших спортсменів в офлайн-турнірах

У перший тиждень нового року Назар Дячок з Івано-Франківська став призером Світової серії покеру у Розвадові. Його результат — дев’яте місце у турнірі Mini Main Event. Загалом за час змагань Назар тричі виходив у призовий фінал. На цих же змаганнях в події No Limit Hold'em/Pot Limit Omaha призові місця (п’яте й дев’яте) посіли Євген Лазоркін і Максим Лавров.

А найкращий результат продемонстрував Денис Федоренко, який став чемпіоном WSOP Circuit та виграв першу у цьому році найвищу нагороду чемпіонату — золотий перстень.

На Багамах успішно виступили Ілля Ярошевський (2-е місце) та Андрій Любовецький, який фінішував п’ятим. 

У Парижі українська збірна здобула 16 призових місць, а Ілля Коробкін став переможцем турніру Hyper Turbo Freezeout. 

 

 

20 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів