На Закарпатті чоловік під час матчу вдарив 13-річного футболіста. Поліція розслідує справу

На Закарпатті чоловік під час матчу вдарив 13-річного футболіста. Поліція розслідує справу

 

На Закарпатті поліція розслідує інцидент, який стався під час футбольного матчу за участі юнацьких команд. Там один із батьків вибіг на поле та вдарив 13-річного футболіста. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 296 КкУ, "Хуліганство", — розповіла Суспільному речниця Нацполіції Ганна Дан.

Інцидент трапився 27 травня у Виноградові. Про нього на сторінці у Facebook написав закарпатець Євгеній Чорней: "Під час Матчу "ДЮСШ Виноградів — ФК Свалява" в м. Виноградів сталося порушення гри на полі, після чого один із батьків вибіг на поле, і вдарив юного футболіста Сваляви в обличчя". Євгеній також опублікував відео інциденту.

Чоловік, який вдарив футболіста, після інциденту знайшов хлопця та його батьків та попросив у них вибачення. "Сказав що був у стані емоцій, та надіслав на ЗСУ 10 тисяч гривень. Тренер ДЮСШ Виноградів також записав звернення за дану ситуацію та вибачився перед хлопцем, його батьками та Клубом ФК "Свалява", — написав Євгеній Чорней.

Поліція розслідує інцидент

Ганна Дан розповіла Суспільному: звернень до поліції за даним фактом не надходило. Про інцидент правоохоронці дізналися з соцмереж. "Слідчі поліції внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296, тобто хуліганство. Поліцейські вже поспілкувалися із фігурантом, він свою провину визнав", — розповіла речниця.

Що загрожує чоловіку

Наразі у справі триває слідство. За скоєне чоловіку може загрожувати від 17 до 34 тисяч гривень штрафу або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

 

29 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів