Закарпатські поліцейські боролися за першість у змаганнях з рукопашного бою

Закарпатські поліцейські боролися за першість у змаганнях з рукопашного бою
12 липня у Закарпатському обласному центрі дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» пройшли командні змагання з рукопашного бою серед поліцейських територіальних і структурних підрозділів поліції Закарпаття. Загалом участь у двобоях взяли 7 команд.

 

У поєдинках на татамі правоохоронці продемонстрували неабияку витримку, міць та професійність. Зважаючи на те, що усі учасники змагань впевнено володіють бойовими прийомами, кожен з них намагався продемонструвати свою унікальність та вміння та довести, що його команда гідна звання переможця. Підтримати колег-поліцейських на змагання прийшли начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП Андрій Скороход, заступник начальника УКЗ - начальник відділу професійного навчання Василь Продан, друзі та гості.

«Змагання такого рівня у нинішній час дуже важливі для підняття бойового духу наших колег, які щоденно заступають на службу заради того, щоб краяни та гості почувалися у безпеці. А фахова гра у команді за спільний результат тільки зближує та надає впевненості у колегах, з якими щодня вони стоять пліч-о-пліч», – зазначив Андрій Скороход.

Щойно усі поєдинки добігли кінця судді почали підрахунок набраних командами балів та визначили переможців змагань. За їх висновками, 1-ше місце, і відповідно «золото», заслужено та гідно вибороли бійці спецпідрозділу КОРД. На 2-му місці у турнірній таблиці опинилися співробітники Мукачівського районного управління поліції, а бронзу здобула команда працівників Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Андрій Скороход подякував усім учасникам за продемонстровані ними вміння, належний рівень підготовки та нагородив переможців кубками, грамотами та відзнаками.

Поліція Закарпатської області

 

12 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів