Стартував Кубок Ужгорода з фехтування на шпагах серед юнаків і дівчат (ФОТО)

Стартував Кубок Ужгорода з фехтування на шпагах серед юнаків і дівчат (ФОТО)
Кубок Ужгорода з фехтування на шпагах серед юнаків і дівчат стартував сьогодні в спортивній залі НВК «Гармонія». Протягом двох днів тут змагатимуться 80 учасників, вікові категорії – 2008 р.н. та молодші. Окрім закарпатських спортсменів, долучилась молодь, яка зараз проживає в нашому місті, із Харкова, Одеси та Херсону.

 

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав юних фехтувальників, побажав перемог і якнайкращих вражень від змагань, досягати нових результатів у цьому виді спорту. Також подякував тренерам, батькам спортсменів, Збройним Силам України за можливість проводити такі змагання.

Також двом переможцям всеукраїнських змагань Богдан Євстафійович вручив комплекти нової форми.

Начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради передала посвідчення кандидатів у майстри спорту Анастасії Голич і Максиму Кривоносу, які представляють ДЮСШ №1 та обласну федерацію фехтування на змаганнях різного рівня.

В офіційному відкритті змагань взяли участь і голова Федерації фехтування Закарпатської області Михайло Пантьо, начальник відділу молоді та спорту цього управління Петро Милян, директор ОК ДЮСШ «Динамо» Микола Щерба, директорка НВК «Гармонія» Марина Карпинець, тренери.

Триватимуть змагання і завтра, 10 червня.

Ужгородська міська рада

 

09 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів