Студенти АКіМ зіграли виставу «Фарбований лис» для діток захисників України, які проходять оздоровлення у таборі «Арніка»

Студенти АКіМ зіграли виставу «Фарбований лис» для діток захисників України, які проходять оздоровлення у таборі «Арніка»

 

Ми поруч! Зі спільної ініціативи ректорки Академії культури і мистецтв, голови постійної комісії з питань культури, молодіжної та інформаційної політики, фізичної культури і спорту Закарпатської облради Наталія Шетеля та директорки департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Мар'яна Марусинець, студенти 2 курсу сценічного мистецта зіграли виставу «Фарбований лис» за мотивами казки Івана Франка для діток Захисників України, які проходять оздоровлення у відпочинковому таборі «Арніка» Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, що у селі Нижні Ворота Воловецького району.

Режисер-постановник - заслужений артист України Олександр Куцик.

Казкове дійство, в якому висміюється хитрий Лис, що обдурює всіх тварин, подарувало юним глядачам багато приємних і радісних емоцій. Оскільки майже всі дітки люблять цю неймовірно добру казку, в якій багато гумору, іронії, сміху.

Після вистави вихованці АКіМ роздали подарунки та солодощі, поспілкувались з юними глядачами, окремі з яких розпитували, як стати актором та цікавились, коли «ви ще приїдете до нас із казкою?».

Наталія Ігорівна подякувала керівництву «Арніки» за змістовні відпочинкові програми та щирість до діток, батьки яких на передовій війни. Та зазначила, що дуже важливо урізноманітнювати їхні будні, аби бодай трохи зменшити напруження маленьких сердець, стреси, викликані війною.

На завершення студенти АКіМ зробили спільні фото на згадку та пообіцяли юним глядачам: «До нових зустрічей!».

Фотозвіт - Тіберій Шютів.

 

17 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів