На Рахівщині відбувся тренінг «Проектний менеджмент на пальцях»

На Рахівщині відбувся тренінг «Проектний менеджмент на пальцях»
У понеділок, 19 червня у креативному просторі "Креденц" відбувся тренінг по написанню проєктів. Мета тренінгу – підсилити суть громадського бюджету та залучити якомога більшу кількість мешканців громади до подання проектів. А саме, надати учасникам знання та практичні навички у написанні проектів, навчити визначати проблему, формулювати мету, завдання проекту та розробляти його бюджет.

 

Участь у заході взяли жителі та внутрішньо переміщені особи Ясінянської територіальної громади. Розпочався захід з вітальних слів координатор реалізації проєкту КИЇВСЬКИЙ ДІАЛОГ “Розбудова соціального капіталу громадських ініціатив в українських регіонах” Ілони Мільчевич. Далі, привітала учасників заходу координатор реалізації проєкту КИЇВСЬКИЙ ДІАЛОГ “Розбудова соціального капіталу громадських ініціатив в українських регіонах” Аліна Шимон, яка побажала всім учасникам заходу плідної та конструктивної роботи та розповіла про можливості та подальші кроки в рамках реалізації проєкту.

Під час заходу, працівниця відділу економічного розвитку та туризму Ясінянської селищної ради Галина Климпуш ознайомила учасників заходу із впровадженням Громадського бюджету, як ефективного інструменту для залучення кожного мешканця громади до розподілу місцевого бюджету, розповіла про пріоритетні напрями на які мають бути спрямовані проектні пропозиції, параметрами подання, критеріями відбору та процесом розгляду проектних пропозицій, які можуть бути подані на конкурс «Громадський бюджет - 2023». Також, зазначила, що цьогоріч фінансування громадського бюджету становить - 300 тис.грн.

Далі, працівниця відділу міжнародного співробітництва та проєктно-інвестиційної діяльності Ясінянської селищної ради Наталія Харбака ознайомила учасників заходу з проєктною діяльністю, з чого розпочинається написання проєкту, де шукати грантодавців та підготовкою необхідних аплікаційних документів.

Також, учасники заходу об’єднавшись у групи розробляли свої проєктні заявки на основі спільних ідей, які б вони хотіли реалізувати у громаді та презентували їх. По завершенню тренінгу учасники заходу зробили спільне фото. Дякуємо всім учасникам заходу за активну участь, креативні проєктні ідеї та презентацію. Захід відбувається в рамках проекту «Розбудова соціального капіталу громадських ініціатив в українських регіонах», який реалізується Київським Діалогом за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

 

 

25 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів