Мукачівські патрульні виявили нетверезого водія, який намагався уникнути відповідальності

Мукачівські патрульні виявили нетверезого водія, який намагався уникнути відповідальності
Учора, близько 6-ї години, патрулюючи трасою М-06 Київ-Ужгород, поблизу села Ракошино, поліцейські виявили водія, який, рухаючись на авто ВАЗ, порушив ПДР.

 

Під час спілкування патрульні помітили у 18-річного ужгородця явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому одразу запропонувлаи пройти огляд за допомогою драгера, на що водій погодився. Результат виявися позитивним — 2,02 проміле, що у 10 разів перевищувало допустиму норму. Під час розгляду справу чолові неодноразово пропонував неправомірну вигоду, а згодом поставив купюру номіналом 500 гривень до службового авто.

На порушника склали адмінметріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Крім того, на місце події викликали слідчо-оперативну групу через надання хабаря для подальшого з’ясування обставин справи.

Пам'ятайте, алкоголь та кермо — несумісні.

Патрульна поліція Закарпатської області

 

30 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів