Особливості ділового стилю одягу

Особливості ділового стилю одягу

 

Офісний одяг для жінок стає все популярнішим останнім часом навіть серед тих, хто не має обов’язкового дрескоду на роботі. Бо це про стиль, елегантність, вишуканість та вміння одягатися зі смаком.

Діловий стиль це…

Це аж ніяк не нудно, як вважалося завжди. Якщо обирати класні сучасні речі, класичний стиль одягу може бути ще й яким привабливим і стильним.

Як правило, такий одяг не піддається модним віянням, тому актуальний протягом багатьох сезонів. Однак саме з цієї причини речі мають бути з якісних дорогих матеріалів, щоб і носитися гарно, й виглядати належним чином.

Саме респектабельність відрізняє гарний діловий одяг для жінок від посереднього. І якщо ви вже пристаєте на цей стильовий напрямок, на деталях економити не варто. Краще мати менше одягу, але високої якості. Це забезпечить якісний лук.

Сучасний діловий стиль одягу та його складові

Сучасний стиль одягу більш жіночний. Часто аутфіти мають приставку “casual”, що говорить про можливу варіативність при формуванні образу, кращу посадку по фігурі та більше інструментів для вираження власного смаку.

Традиційно діловий дрескод для жінок передбачає:

  • чіткість ліній, прямий крій, без надмірного облягання чи оверсайзу;
  • відмова від міні, переважає довжина та закритість;
  • якісні натуральні тканини, що дихають та мають хоча б мінімальний захист від швидкого зношення. Літні матеріали обов’язково мають “дихати”;
  • нейтральні, пастельні кольори - чорний, відтінки коричневого, бежевого, сірого, синього;
  • обмеженість принтів смужкою, гусячою лапкою та клітинкою;
  • взуття виключно закрите та на підборах 5-6 см;
  • мінімум прикрас - годинник, нитка перлин, хусточка.

Також значення має акуратність зачіски, помірність макіяжу та ненав’язливість парфумів.

Слід зауважити, що у випадку з business- та smart-casual класика може доповнюватися модними штрихами - наприклад, вільний крій, широкі штанини, біле плаття, висока талія, в’язаний одяг, мюлі або слінгбеки, лофери замість “човників”.

Стильний костюм жіночий - діловий одяг для модного образу

Стильні жіночі костюми є центральною деталлю даного стильового напрямку. При цьому костюми для жінок можуть бути парними - тобто мати верх і низ з одного комплекту - і непарними.

  • жакетами - класичними, приталеними, в новий інтерпретації - вкороченими, у стилі Chanel;
  • штанами - прямими, зі стрілками, з защипами, високою посадкою, палаццо, вкороченими (це вже більш модний стиль), кльошованами;
  • зі спідницями - олівець, плісована, годе, трапеція, кльош.
  • жилетом - звичним з “трійки” або подовженими. У розслабленому аутлуці її можна носити на голе тіло, без сорочок і футболок;
  • з сорочками - один з найсвіжіших трендів цього літнього сезону.

Костюм для дівчини може бути із шортами костюмного типу. В деяких варіаціях вони доходять до колін і навіть нижче. Комбінація вище зазначених елементів може бути будь-яка.

В інтернет-магазині Issaplus ви завжди можете підібрати чудові елементи для ділового гардероба гарної якості за доступну ціну.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua/

 

02 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів