На Тячівщині водійка на авто насмерть збила велосипедиста (ФОТО)

На Тячівщині водійка на авто насмерть збила велосипедиста (ФОТО)
Вчора, 27 липня, близько 15:20 на лінію «102» надійшло повідомлення про смертельну аварію у селі Біла Церква, що на Тячівщині.

 

За викликом виїхали слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, а також слідчо-оперативна група місцевого райвідділу поліції. 

Обстеживши місце аварії поліцейські встановили її попередні обставини. З’ясувалося, що 50-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «Nissan», не переконалася у безпечності свого маневру і під час повороту ліворуч здійснила наїзд на 62-річного велосипедиста, який раптово виїхав перед її автомобілем. 

Від отриманих травм чоловік загинув на місці аварії. 

Водійку авто поліцейські освідчили: за кермом жінка перебувала твереза. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого слідчі ГУНП в Закарпатській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби учасників аварії поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик. У справі буде проведено ряд експертних досліджень та інших необхідних для з’ясування детальних обставин слідчих дій, повідомляють у відділі комунікації поліції в Закарпатській області.

 

28 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів