Джинсові тренди для різних сезонів: як створювати актуальні образи

Джинсові тренди для різних сезонів: як створювати актуальні образи

 

Джинси ніколи не виходять із моди. Вони гарно підходять для повсякденного стилю, також їх можна комбінувати з різноманітним верхом. А виробники постійно пропонують нові моделі таких штанів. Якщо вам потрібні якісні жіночі джинси, ви можете обрати їх на сайті, де представлені актуальні моделі на новий сезон. Розглянемо нові модні тенденції.

Актуальні моделі джинсів на різні сезони

Незважаючи на те, що дизайнери створюють найрізноманітніші моделі джинсів, можна виділити декілька кращих варіантів. Зокрема, в новому сезоні спостерігаються наступні тенденції деніма.

  • Класичні прямі джинси. Це стильні варіанти на кожен день. Такі штани гарно поєднуються з рубашками та блузками, светрами чи об’ємними кофтами. Вони можуть бути вкороченими, з рваними краями, навіть стрілками.
  • Джинси кльош. В трендах залишаються моделі, які розширюються. Вони підходять до яскравих образів, гарно виглядають на високих жінках. Актуальні джинси кльош від стегна чи колін.
  • Скінні. Повертаються в моду також джинси скінні. Вони повністю обтягують ніжку, гарно поєднуються з об’ємним верхом чи довгими футболками, кофтами.
  • Бойфренди. Обирайте штани, які ніби-то на декілька розмірів більші за необхідні. Вони роблять образ яскравим та незвичайним. А ви можете поєднувати їх як з топами, так і іншим верхом. Доповнюйте образ поясом.
  • Баггі. Ці моделі джинсів стали популярними в 2000-х роках, тепер вони знову повертаються. Моделі гарні тим, що вони звужуються до низу. При цьому в стегнах широкі.

Як створювати гармонійні образи з джинсами

Експерти українського виробника та оптового постачальника якісного жіночого одягу L’UREX розповідають, що важливо правильно поєднувати денім з іншим одягом. Це допоможе досягнути гармонійності.

Сьогодні виробники пропонують різноманітні моделі – від максимально простих до незвичайних. Наприклад, в трендах різнокольорові джинси, з карманами, вишивкою чи наліпками. І щоб вони гарно вписувались в ваш стиль, правильно обирайте до них верх.

  • Якщо ваші джинси дуже яскраві та мають декор, верх до них повинен бути спокійним, лаконічним. Гарно підходять монохромні футболки чи блузки.
  • До приталених чи прямих джинсів можна підібрати об’ємний верх. Його не обов’язково заправляти. Також з ними гарно виглядають топи чи короткі футболки.
  • Широкі джинси будуть гармонійно виглядати з приталеним верхом, який краще заправити. Інакше ви не зможете збалансувати образ.

В новому модному сезоні можна сміливо носити штани з високою чи низькою посадкою. Додайте в образ пояс, якщо верх є коротким або ви плануєте його заправити. Завдяки цьому ваш образ буде яскравим та гармонійним.

 

04 вересня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів