Порушено кримінальну справу за фактом смерті телеоператора каналу „М-Студіо” Іштвана Коцаника

Сьогодні голова ужгородської журналістської медіапрофспілки Василь Бедзір отримав відповідь від працівників УМВС України в Закарпатській області на свою заяву

 

У листі, за повідомленням Василя Бедзіра, йдеться, що ?для всебічного розслідування факту отримання тілесних ушкоджень Коцаником ?.М. прокурором міста Ужгорода постанову про відмову в порушенні кримінальної справи ? 1352/04 від 01.07.2004 року скасовано та порушено кримінальну справу ? 11063/04 від 13.07.2004 року за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України?.

Василь Бедзір заявив, що відповідь від правоохоронних органів надійшла із сутт?вим запізненням. Він зазначив, що лист-відповідь був підписаний 16 липня ц. р., а надійшов сьогодні, 30 липня.

Голова медіапрофспілки висловив надію, що він і його колеги отримають ?обгрунтовану відповідь правоохоронців, що стало причиною смерті ? тривіальне падіння, чи вбивство?.

Як повідомлялося, вранці 23 червня цього року 33-річнйи телеоператор обласної ТРК ?М-студіо? ?штван Коцаник у непритомному стані був доставлений до обласної клінічної ліакрні в Ужгороді. Через 9 днів він помер, так і не прийшовши до тями. 8 липня Ужгородська міська профспілка працівників мас-медіа звернулася до правоохоронних органів міста і області з проханням розслідувати цю справу.

 

30 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів