Міжконфесійна духовна рада Закарпаття закликає вірян до спільної молитви за Україну та єднання у час війни

Міжконфесійна духовна рада Закарпаття закликає вірян до спільної молитви за Україну та єднання у час війни
Міжконфесiйна Духовна Рада Церков Закарпаття закликає всіх віруючих в Закарпатті, в Україні та в усіх частинах світу – незалежно від конфесійної належності, мови та національності – в ці дні докласти особливих зусиль для постійної молитви за Україну та єднання в час тривалої війни з російським агресором.

 

Закликаємо до молитви в помісних Церквах 24 грудня 2023 року під час актуальних богослужіннь.

Передусім, ми переконані, що силою нашої спільної молитви Всемогутній Господь не попустить звершитися беззаконню та захистить Український народ від навали загарбників: зупинить російського агресора та звершить своє справедливе правосуддя над злом.

Також ми впевнені, що з Божою допомогою Український народ упорається з нинішнім викликом. Тому закликаємо особливо молитися за захисників України – чоловіків і жінок, а також кожного, хто своєю сумлінною працею, волонтерською ініціативою та відповідальною громадянською позицією зміцнює обороноздатність нашої держави та сприяє її подальшому демократичному поступу.

В цей час маємо єднатися задля зміцнення та розвитку України, не піддаватися на провокації внутрішнього розбрату, шукати найкращі рішення в нашому суспільстві шляхом мирного діалогу та конструктивної взаємодії.

Закликаємо також молитися за мудрість і відважність для керівництва України та області, щоб жодний злий намір російського агресора не був реалізований і не мав успіху.

Єднаймося та зберігаймо віру, мир у серцях і впевненість у тому, що Всевишній на стороні тих, хто зазнає несправедливого утиску, а тому ці випробування лише зміцнюють нас!

Усім Вам бажаємо надії та любові, соколиного зору, щоб ніколи не втратити на небосхилі свого життя Вифлиємської Зорі.

Благословенних Вам свят Різдва Христового і щасливого Нового Року!

Благословення Господнє на Вас!

22 грудня 2023 р.

 

24 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів