Як формується ціна на вікна REHAU в Україні?

Як формується ціна на вікна REHAU в Україні?

 

При виборі віконних конструкцій потрібно врахувати багато факторів, починаючи від розміру, виду склопакета, кольору та фурнітури. Однак, питання ціни часто є найбільш значущим для покупців. Пропонуємо розібратися з особливостями ціноутворення на вікна.

Основні критерії

Ви повинні розуміти, що першочергово на ціну впливає матеріал виготовлення профілю. Також профільні системи відрізняються монтажною шириною та кількістю камер. Додатково, ціна на вікна Rehau залежить від таких факторів:

  • Форма. Найпопулярнішим та найпоширенішим варіантом є прямокутний. Його вартість є найнижчою. Якщо вас цікавлять вікна круглої чи аркової конфігурації, вам доведеться заплатити більше стандартної вартості.
  • Колір. Найдешевші варіанти це білі вікна. У разі необхідності змінити відтінок, фахівці використовують спеціальне ламінування. У такому разі ціна на віконні конструкції збільшується.
  • Метод відкривання. Стандартним варіантом вважається поворотно-відкидне відкривання. У разі необхідності встановити паралельно-зсувні конструкції, варто розраховувати на вищу ціну.
  • Фурнітура. Заведено вважати, що стандартний набір має найнижчу вартість. Якщо вам потрібна унікальна дизайнерська фурнітура, її вартість буде вищою.

Також при формуванні ціни зверніть увагу не необхідність придбання додаткових аксесуарів, наприклад, москітних сіток, решіток, жалюзі. Це також впливає на ціну.

Як визначається вартість склопакета?

Зрозуміло, що склопакет складається із багатьох елементів та матеріалів. Тому і ціна буде формуватися відповідно. Найдешевшим є однокамерний виріб, однак він має низькі теплоізоляційні характеристики. Тому такі конструкції використовуються для балконів та лоджій. Якщо мова йде про будинки чи квартири, де ви плануєте проживати постійно, краще віддавайте перевагу вікнам з двокамерними склопакетами. Хоча цей варіант є дорожчим, таким чином ви зможете економити на опаленні.

Замовити якісні вікна у Львові пропонує компанія “Віконна Фабрика” https://viknafabrika.lviv.ua/. На сайті представлено великий вибір металопрофілю від відомих виробників та вигідними цінами. Ви можете проконсультуватися зі спеціалістами, перш ніж зробити вибір. Фахівці проведуть заміри, порахують вартість, зорієнтують у термінах виготовлення та встановлять вікна у визначений час. Ви зможете насолоджуватися затишком у своїй квартирі чи будинку разом із вікнами REHAU.

 

17 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів