ГО «Щасливі діти» відкрила реєстрацію на безкоштовні курси з підготовки до НМТ для випускників Ужгорода

ГО «Щасливі діти» відкрила реєстрацію на безкоштовні курси з підготовки до НМТ для випускників Ужгорода
Школярі Ужгорода мають нагоду пройти безплатні курси підготовки з української мови та літератури, математики, історії України та англійської мови. Заняття відбуватимуться раз на тиждень, у групах по 10-12 людей. Кури проводитимуть досвідчені вчителі.

 

Як розповіли у ГО «Щасливі діти», проєкт вирішили запустити з метою подолання освітніх втрат, спричинених спершу пандемією коронавірусу, а відтак – війною. Також у такий спосіб в організації прагнуть допомогти учням покращити свої знання та забезпечити підтримку у підготовці до складання НМТ.

«Влітку ми успішно реалізували освітній проєкт для дітей середньої школи, тепер запускаєм пробний курс підготовки для старшокласників, а саме – випускників. Останні роки діти вчилися то онлайн, то офлайн, то у змішаному форматі. Все це – на фоні стресу, напруги та тривожності, що аж ніяк не сприяють спокійному навчальному процесу і нормальному засвоєнню знань. Не завжди у батьків є можливість забезпечити дітей платними курсами підготовки чи репетиторами, якщо в цьому є потреба. Тому ми вирішили спробувати в тестовому форматі запустити цей проєкт. Якщо він матиме попит, майбутнього року й надалі працюватимемо в цьому напрямку та генеруватимемо нові активності, спрямовані на подолання освітніх втрат», – розповіла менеджерка проєктів ГО «Щасливі діти» Людмила Сюзева. 

Реєстрація відкрита для всіх охочих. Зарахування здійснюватиметься в порядку черговості надходження заяв. Утім, в організації кажуть: в пріоритеті – діти соціально вразливих категорій: випускники із багатодітних та малозабезпечених родин, сімей військовослужбовців, ВПО.

Реєстрація на проходження курсу з української мови та літератури: https://forms.gle/smvTmGP7AZ7Z5Tgj7

Реєстрація на проходження курсу з математики: https://forms.gle/Lw9BsVsAsJdNC3CP6

Реєстрація на проходження курсу з історії України: https://forms.gle/7PViC8Ckohvhc6aK8

Реєстрація на проходження курсу з англійської мови: https://forms.gle/WiB7YSfh7idoJtwS8

Активності програми здійснюються в рамках реалізації проєкту "Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки" (ER-AA-UKR-2023). Проєкт реалізується Благодійною Організацією Благодійний фонд «Комітет медичної допомоги в Закарпатті - CAMZ» у співпраці з ГО "Щасливі діти" за підтримки terre des hommes та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

 

02 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів