У ДТП на Тячівщині загинуло двоє людей

У ДТП на Тячівщині загинуло двоє людей
Слідчі Тячівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом аварії, у якій загинули водій та пасажир. У справі призначено ряд експертних досліджень задля встановлення всіх об`єктивних обставин події.

 

 

поліцейські тячівщини розслідують аварію, внаслідок якої загинуло двоє людей

Вчора, 15 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про смертельну дорожньо-транспортну пригоду в селі Руська Мокра Тячівського району.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, працівники якої провели першочергові слідчі дії.

Так, встановлено, що близько 21-ої години, рухаючись по вулиці Миру, водій автомобіля «Ford Maverick» звернув ліворуч в напрямку ґрунтової дороги та заїхав на дерев’яний міст через річку Тересва. Саме там чоловік не впорався з керуванням та з’їхав з моста в річку. 

Внаслідок ДТП на місці події загинули 35-річний водій та його 38-річний пасажир.

Транспортний засіб правоохоронці помістили на спецмайданчик поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті людей, слідчі Тячівського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі призначено експертні дослідження. Розслідування триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

16 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів