Seeds of Bravery закликає представити українські стартапи та скейлапи на світовій технологічній сцені

Seeds of Bravery закликає представити українські стартапи та скейлапи на світовій технологічній сцені
Забезпечте місце для представлення вашого стартапу на світовій технологічній сцені!

 

Проєкт Seeds of Bravery (UASEEDs) покликаний сприяти зростанню української технологічної екосистеми. Раді запросити українські технологічні МСП, стартапи та скейлапи стати частиною національних делегацій України на визначних міжнародних конференціях.

Участь відкрита для заявників, потенційних заявників або бенефіціарів програм підтримки Seeds of Bravery (UASEEDs). Це шанс представити ваші інноваційні рішення провідним інвесторам, налагодити нову співпрацю, поспілкуватися з колегами та значно розширити коло професійних контактів.

Компанії повинні відповідати наступним критеріям:

??Бути зареєстрованими в Україні або бути переміщеним з України до однієї з держав-членів Європейського Союзу та його спеціальних територій, або асоційованих країн програми "Горизонт Європа" після 24.02.2022 р.

?? Мати принаймні одного засновника або співзасновника, який працює в компанії на умовах повної зайнятості

?? Мати принаймні одного засновника або співзасновника, або топ-менеджера (CEO, CTO, COO або еквівалентну ключову посаду), який має українське громадянство

?? Перебувати на стадіях фінансування  pre-seed, seed, or Series A;

?? Розвивати інноваційний продукт або послугу з планами масштабування на міжнародному рівні

?? Проєкти повинні бути спрямовані виключно на цивільне застосування, без наміру використовуватись у військових цілях або слугувати військовим цілям.

Якщо ваша компанія відповідає переліченим вище вимогам, заповніть форму: https://forms.gle/qmhQQQBz6S3X7qJr9.

Ця первинна заявка проінформує нас про вашу потенційну зацікавленість та готовність брати участь у міжнародних заходах у складі делегації UASEEDs, а також ми зможемо перевірити вашу відповідність вищезазначеним критеріям. Після цього, вам буде надходити інформація про технологічні заходи, що відповідають профілю вашої компанії, на які можна податися, заповнивши більш детальну аплікаційну форму. Така форма може містити специфічні запитання від організаторів заходу, а також їх політику.

Як правило, ми будемо враховувати вимоги до участі від організаторів технологічних конференцій, якщо такі є, якщо ж ні, то відбір компанії буде здійснюватися на основі виконання наданих критеріїв в порядку надходження заявок.

Не пропустіть цей шанс представити своє інноваційне рішення на міжнародній арені та налагодити важливі зв'язки! 

Про "Seeds of Bravery":

Основною метою проєкту "Seeds of Bravery" є створення загальноєвропейської мережі, яка на двосторонній основі підтримує як інтеграцію українських технологічних інноваторів в європейські екосистеми, так і їх діяльність в Україні.

До складу консорціуму UASEEDs входять 17 партнерів та 2 асоційовані партнери: Aalto University, Accelerace, CorkBIC, Da Vinci Labs, Cyber/nnov8, Erasmus Centre for Entrepreneurship, EIT Health, FundingBox Accelerator, Impact Hub Stockholm, Institute of Physics of National Academy of Science (EEN Network), Luxinnovation, Plug and Play, Sunrise Tech Park, Techosystem, Український фонд стартапів, Vacuum Deep Tech Acceleration, YEP.

Проєкт доповнює поточні ініціативи European Research Area for Ukraine (ERA4Ukraine), Horizon4Ukraine та ERC для України, а також спеціальну схему стипендій у розмірі 25 мільйонів євро в межах заходів Marie Sk?odowska Curie Actions (MSCA) для дослідників-біженців з України. 

Дисклеймер: За фінансової підтримки Європейського Союзу через Європейську Інноваційну Раду. Погляди та думки, викладені в цій публікації, належать виключно автору(ам) і не обов'язково відображають позицію Європейського Союзу або Європейської Комісії. Ні Європейський Союз, ні Європейська Комісія не несуть за них відповідальності. Проєкт UASEEDs отримав фінансування від Рамкової програми "Горизонт Європа" в рамках грантової угоди № 101104445.

 

 

21 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів