Чоловічі срібні ланцюжки: як їх обирати правильно

Чоловічі срібні ланцюжки: як їх обирати правильно

 

Серед великого різноманіття чоловічих ювелірних прикрас особливе місце посідають ланцюжки, зокрема ті, що виготовлені з срібла. Це дійсно стильний та естетично привабливий аксесуар, з допомогою якого можна вигідно підкреслити свою унікальність та особливу харизму.

І якщо ви забажали і собі обрати чоловічі срібні ланцюжки https://reytel.com.ua/tsepochki/filter-and-silver, але не знаєте, як це робити правильно, кілька слушних порад вам точно не завадять.

Звертаємо увагу на пробу

Срібні ланцюжки виготовляють із різних сплавів, але найкращими вважаються ті, які мають 925 пробу. Якщо простими словами, то це означає, що у складі матеріалу, з якого виготовлена прикраса, міститься 92,5% чистого срібла, решта 7,5% - інші метали (як правило, мідь), які використовують задля підвищення міцності виробу та стійкості до зносу.

Обираємо підхоже плетіння

Ланцюжки зі срібла можуть мати найрізноманітніші типи плетіння. Серед популярних рішень:

  • Якірне, яке вважається класичним, відтак підходить для повсякденного носіння.
  • Бісмарк, що вирізняється міцністю та особливим масивним плетінням, а тому є ідеальним для великих чоловічих ланцюгів.
  • Ромб. Це дуже елегантне плетіння, підхоже для більш формальних заходів.
  • Снейк – доволі гладке та гнучке плетіння, яке має дуже сучасний та стильних вигляд.

Певна річ, це далеко не всі рішення, адже ювелірні компанії можуть використовувати і власні розробки, що тільки підкреслить унікальність і неповторність срібних аксесуарів.

Не забуваємо про товщину і довжину

Як правило, стандартною  довжиною чоловічих ланцюжків вважають 45-60 см. Тому, власне, варто орієнтуватися на ці показники, щоб сам аксесуар виглядав на шиї гармонійно і максимально доречно.

Зважати потрібно і на товщину виробу. Можна відштовхуватися від статури: для худощавих ідеальним варіантом будуть ланцюжки завтовшки 2-4 мм, тоді як для чоловіків з атлетичною будовою тіла доречнішими будуть більш масивні аксесуари – 5-10 мм.

Застібка має значення

Цей елемент повинен бути надійним та міцним, щоб ви залишалися впевнені в тому, що випадково не загубите прикрасу. Популярними варіантами є так званий карабін – він міцний і дуже надійний; краб – неймовірно зручний, тому його часто використовують в чоловічих ланцюжках; шпрингельний замок – має меншу міцність, але вирізняється простотою використання.

До речі, якщо ви хочете обрати для себе у у якості подарунку сучасний срібний ланцюжок, це можна запросто зробити на сайті ювелірного інтернет-магазину «Reytel», де нам вас очікує багате товарне різноманіття, прийнятні ціни та фахова клієнтська підтримка!

 

27 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів