Закарпаттяобленерго закликає краян перевіряти інформацію про графіки відключення через офіційні канали комунікації товариства

Закарпаттяобленерго закликає краян перевіряти інформацію про графіки відключення через офіційні канали комунікації товариства
Увага, в мережі Фейсбук з’явилася фейкова сторінка нібито від Укренерго, яка поширює недостовірну інформацію про графіки відключень.

 

Вона виглядає ось так:  

2.jpg

Зокрема, через сторінку поширюється інформація про те, що в Ужгороді кожні три години не буде світла. Ось як виглядають такі пости:

1.jpg

 

Коли ми зайшли на сторінку, то виявили, що в неї всього 25 підписників, а в інформації до сторінки зазначено «Ігри, іграшки», що одразу наштовхує на певні висновки.

Звертаємо вашу увагу, що подібні сторінки – це ворожі інформаційні атаки, покликані спровокувати паніку серед населення!

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» вкотре закликає перевіряти ресурси, з яких ви берете інформацію, довіряти тільки офіційним каналам комунікації! Наше товариство поширює інформацію, зокрема про графіки:

- на своєму офіційному сайті: https://zakarpat.energy/

- на Фейсбук-сторінці: https://www.facebook.com/Zakoblenergo/

- у телеграм-каналі під назвою «Закарпаттяобленерго. Офіційно»: https://t.me/zakarpatenergyofficial

- у чат-боті в Телеграм: https://t.me/zakarpatenergybot

Перевірити інформацію можна, зателефонувавши також за номером 0800501620 (цілодобово, безкоштовно, без вихідних).

Не довіряйте фейкам, пам’ятайте про те, що ворог мріє посіяти серед нас паніку. Але ми тримаємо стрій та енергетичний фронт і наближаємо перемогу!

 

12 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів