Поліція Закарпаття розслідує аварію, в якій загинула жінка

Поліція Закарпаття розслідує аварію, в якій загинула жінка
У селі Підвиноградів Берегівського району внаслідок аварії загинула місцева мешканка. За даним фактом слідчі поліції розпочали розслідування

 

12 червня о 23:51 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої травмовано пішохода, у селі Підвиноградів Берегівського району.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група Відділення поліції № 1 Берегівського районного відділу поліції. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували попередні обставини автопригоди. Встановлено, що 20-річний мешканець села Тросник Виноградівської громади, керуючи автомобілем «Tesla», на неосвітленій ділянці дороги допустив наїзд на 44-річну місцеву мешканку, яка переходила дорогу в невстановленому місті.

Від отриманих травм жінка померла на місці автопригоди. Водія освідували — чоловік за кремом перебував тверезий. Його автомобіль поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик поліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі призначать експертні дослідження, щоб встановити об’єктивні обставини автопригоди. Слідство триває.

 

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

14 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів