Як вибрати жалюзі день-ніч для різних типів вікон

Як вибрати жалюзі день-ніч для різних типів вікон

 

Придбати сучасні жалюзі день-ніч на пластикові вікна прагне все більше українців. Пояснюється це розумінням переваг такого варіанту. Матеріали, які компанія Алсер використовує в роботі, різноманітні. Не завадить хоч трохи при виборі порозумітися і в їх відмінностях, а не лише зорієнтуватися в ключових особливостях моделі.

Жалюзі день-ніч для вітальні та інших кімнат: поради стосовно вибору

Вибір та створення індивідуальної системи жалюзі день ніч від Аlser – завдання дуже цікаве.

Цей варіант віконного оформлення вже багато хто встиг самостійно оцінити, але є й такі, хто ще не розуміється в перевагах такого роду оздоблення.

«День-ніч» або ще зустрічається назва «зебра» – це дуже функціональні та зручні варіанти жалюзі з різних матеріалів. Особливість їх в наявності непрозорих та прозорих смуг, що чергуються поміж собою.

Монтують жалюзі день-ніч на дерев'яні вікна, на пластикові та будь-які інші. Тобто, в цьому сенсі різниці зовсім немає, як і вимог якихось особливих від виробника.

Головне вірно при замовленні заміряти розміри жалюзі для вікон, а потім визначитися з матеріалом для виготовлення.

Переваги жалюзі день-ніч

Тривалий час вважали будь-які жалюзі варіантами виключно для офісних приміщень. Не для домашньої оселі. Але згодом чудовий вибір кольорів та матеріалів викликав справжній фурор в плані популярності їх на ринку.

Попит стимулює збільшення пропозицій. Так відбулося й у відношенні жалюзі. Зараз обрати, в т.ч. й на Аlser можна безліч пропозицій з різних матеріалів та різноманітного призначення.

Метал, пластик, бамбук, різноманітні тканини використовуються для виготовлення ламелі. Навіть з електроприводом (https://alser.ua/uk/shtory-z-elektropryvodom/) на Алсер вже пропозиції наявні.

Нерідко матеріали комбінують між собою, а завдяки розмаїттю відтінків стає можливим загалом і найцікавіші дизайнерські задуми у життя втілити.

Стосовно жалюзів «день-ніч» переваги беззаперечні. Чергування щільних ламелів з прозорими дозволяють на власний розсуд врегульовувати доступ світла в приміщення.

Це чудове придбання забезпечить на довгі роки затишок, а ще додасть оригінальності загалом дизайну в приміщенні.

Як замовити жалюзі від Алсер

Будь-які вподобані на сайті пропозиції можна замовляти як онлайн, так і телефоном або іншими зручними способами зв'язку.

Але попередньо треба зробити виміри вікна.

Враховувати при цьому слід наступні поради:

  • показники слід вимірювати та зазначати точно до мм;
  • від тканинного сантиметру або стрічки з поліестеру для заміру краще відмовитися на користь металевого варіанту рулетки;
  • під час замовлення не завадить переконатися, що на початку вказана ширина, а вже після висота. Це важливо.

Визначтесь, як будуть кріпитися жалюзі. Можна зробити це на стелю або стіну, можна в сам отвір.

При великих виступах варто врахувати й розмір кронштейнів. Вони також знадобляться збільшені.

Радимо врахувати при самостійному здійсненні замірів, що для монтажу внахлест, знадобиться по висоті додати +20 см, а по ширині, відповідно, +10.

Якщо встановлені жалюзі будуть безпосередньо в отвір, треба, щоб розміри відповідали йому за габаритами.

Індивідуальні жалюзі день-ніч для різних типів вікон задовольняють наявний попит, допомагають в дизайні приміщення сягнути бажаного результату.

Обирайте за допомоги наявних в каталозі сайту прикладів, консультуйтеся, якщо щось незрозуміло, робіть замовлення та вже незабаром матимете змогу отримати бажаний результат.

Приємного замовлення!

 

17 липня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів