Закарпатська митниця: 13 серпня відбудеться митний аукціон з реалізації конфіскованого майна

Закарпатська митниця: 13 серпня відбудеться митний аукціон з реалізації конфіскованого майна
У липні 2024 року Закарпатська митниця передала в реалізацію на митні аукціони вилучене та конфісковане майно на 16 млн. грн.

 

Серед предметів правопорушення: частини до меблів, призначені для використання у транспортних засобах, апарат для виготовлення попкорну, поліпропілен, мотоцикл марки “SUZUKI”, скутер марки Kymco, б/в меблі та одяг.

Бажаючі отримати інформацію щодо проведення аукціонів можуть знайти її на сайті Держмитслужби України за посиланням: http://customs.gov.ua/viluchenemaino у вкладці «Реалізація майна, що на інших законних підставах перейшло у власність держави».

Звертаємо увагу, що проведення перших митних аукціонів заплановано вже на 13 серпня п.р.

В подальшому планується передати в реалізацію нагрівачі для розморожування торговельної марки «ВЕКО», легкові автомобілі та агрегати, силіконове масло, промисловий жирний спирт, молочну кислоту, тощо.

Реалізація майна через систему «ПроЗорро.Продажі» здійснюється за допомогою аукціонів і редукціонів. Аукціони проходять за схемою підвищення ціни відповідно до ставок учасників протягом трьох раундів – хто зробив найбільшу ставку, той і переміг. Редукціон характеризується покроковим зниженням ціни лота до першої ставки учасника, після чого починається етап на підвищення, якщо в торгах бере участь більше двох осіб. При цьому останнє слово в редукціоні залишається за учасником, який зробив першу ставку.

Митні аукціони доступні як для фізичних, так і для юридичних осіб (включаючи нерезидентів України). В цілому, сама суть системи «ПроЗорро.Продажі» передбачає формування торгового і конкурентного середовища, доступного для всіх бажаючих. Щоб взяти участь в аукціоні, користувачеві необхідно зареєструватися на торговому майданчику, подати заявку на участь в аукціоні.

Довідково: за I-ше півріччя 2024 року Закарпатська митниця передала в реалізацію на митних аукціонах майно на загальну суму майже 4,4 млн. грн, з яких на редукціонах реалізовано сільськогосподарські товари, аксесуари для техніки, агрегати для транспортних засобів, одяг та взуття на загальну суму понад півмільйона гривень.

 

04 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів