Діяльність компанії SENSAR Development – гідний приклад вдалої співпраці бізнесу та держави в умовах війни

Діяльність компанії SENSAR Development – гідний приклад вдалої співпраці бізнесу та держави в умовах війни
Питання співпраці бізнесу та держави впродовж війни спричиняє багато неоднозначних дискусій в сучасному українському суспільстві. Це все з тої причини, що ніщо не має зупиняти бізнес, який надає необхідну підтримку економіці української держави. Водночас державі необхідно проводити мобілізаційні заходи, щоб забезпечити захист та безпеку. Це, звичайно, створює конфлікт інтересів. Проте є яскраві приклади того, як бізнес не лише працює попри економічну нестабільність, але й активно допомагає армії, надаючи нашим захисникам усе необхідне для якнайшвидшої перемоги.

 

Компанія-забудовник SENSAR Development безліч разів доводила, що успішно будувати, утримувати робочі місця для великої команди та допомагати армії не тільки можливо, але й потрібно. Волонтерство та благодійні збори – важлива складова діяльності компанії. Відбудова пошкоджених ворогом будинків з нуля, купівля автомобілів для потреб ЗСУ, збори на військову техніку – все це є вагомою частиною роботи забудовника.

Зовсім недавно SENSAR Development надала стрілецькому батальйону поліції особливого призначення ГУНП у Закарпатській області на суму півтора мільйона гривень комплекти якісної військової форми. Передача командиру батальйону Олегу Данилашу відбулася безпосередньо за участі засновника та CEO компанії М.Марченко.

Він озвучив філософію компанії, яка полягає в тому, що представники компанії, які є свідомими громадянами та бізнесменами, мусять відповідати на виклики сьогодення та працювати так, щоб забезпечувати потреби суспільства. Інакше, майбутнє бізнесу під великим питанням. Саме через це  допомога армії – це окремий і обов'язковий напрямок діяльності SENSAR.

Компанія також реалізує масштабні проєкти навіть в умовах війни. Наприклад, за 40 км від лінії фронту, у Запоріжжі, SENSAR Development успішно реалізувала три великі проєкти. Крім того, компанія активно будує нерухомість (апарт-комплекси, готелі, житлові комплекси та котеджні містечка) в інших українських містах. Серед здобутків SENSAR - інвестиційні проєкти у Львові, Києві, Яремче, Ужгороді та Славську. Більше інформації про це можна прочитати на сайті забудовника.

Досвід SENSAR Development демонструє, що співпраця між бізнесом та державою під час війни не лише можлива, але й необхідна заради спільної мети – перемоги та відбудови нашої країни.

 

 

07 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів