5 тематичних закладів Львова, які варто відвідати

5 тематичних закладів Львова, які варто відвідати

 

Заклад із певною тематикою — щось на межі з театром чи грою, а коли тематична ресторація має ще й смачні фішки, це подвійна насолода! Відвідати подібні ресторації Львова точно варто.

А якщо зголоднієте вдома чи в готелі, врятує доставка смачних страв з м'яса із грильової ресторації: розповідаємо про цей заклад та ще чотири на вибір.

Перша грильова ресторація М’яса та справедливости

Адреса: вулиця Валова, 20

Міський кат, на жаль чи на щастя, змінив професію та відкрив першу грильову ресторацію М’яса та справедливости. Заходьте до Малодоброго покуштувати соковитий шашлик із різних видів м’яса, локальні страви, фірмові ковбаски та випити чи прихопити із собою медовуху, хринівку чи особливі гострі соуси. Тут можна посидіти у закладі, на терасі чи погойдатися в гамаку.

Криївка

Адреса: площа Ринок, 14

Секретний заклад у центрі Львова, у який не зайдете, поки не скажете гасло. Якщо вас таки впустили, приймуть із гостинністю! Беріть стравопис та куштуйте палюшки, деруни, різні види сала, шпундру, банош, верещаку, наваристі зупи та інші страви української кухні з історією. Наприклад, сирники від жінки сотника, пів метра ковбаси, як на українських весіллях.

Радимо завітати й до виставки різного цікавого краму й придбати додому символіку Криївки, УПА чи локальних виробників.

Копальня кави

Адреса: площа Ринок, 10

Спускайтеся до шахти, щоб копач показав вам усі секрети видобутку зерен і пригостив особливою запаяною кавою. Тематична кав’ярня має затишну залу, терасу й підземелля, побувати варто на усіх локаціях, бо меню відрізняється. Лише тут можна скуштувати кавове пиво, кавівку, каву по-львівськи, запаяну та прихопити додому кавові сувеніри.

Найдорожча ресторація Галичини

Адреса: площа Ринок, 14

Ви потрапите до масонської ложі просто в центрі Львова. Вхід до таємничого закладу — через квартиру одного з місцевих жителів тільки для членів ордену. А в самому закладі можна відчути себе мільйонером, бо ціни вказані без знижки 90%.

Куштуйте суп-капучино, пасту з дичиною, меренговий десерт Прийма-Богачевська та інші смаколики для обраних.

Театр пива Правда

Адреса: площа Ринок, 32

Крафтове пиво варять у Львові невеликими порціями, а після дегустації пінне відправляється по всій країні та до театру пива на площі Ринок. Тут знайдете сотні видів крафтового українського пива, точно запасетеся сувенірами й наборами пляшкового пінного в крамниці.

Посмакуйте гору курки, бургери й інші закуски й наїдки, що пасують до пива, та обов’язково відвідайте концерт Pravda Orchestra.

У гості до ката, на реляксову каву, пивні посиденьки, до масонів чи в повстанську криївку — Львів відкривається із різних сторін для вас, гостей і мешканців. Віднедавна працює ще й доставка їжі у Львові з улюблених ресторацій.

 

20 серпня 2024р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів