Закарпаття - лідер за кількістю міжнародних міжмуніципальних угод, спрямуванням коштів на оборону та безпеку, з відкриття нових підприємств

Закарпаття - лідер за кількістю міжнародних міжмуніципальних угод, спрямуванням коштів на оборону та безпеку, з відкриття нових підприємств
Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуку керівник ОВА Віктор Микита.

 

"Разом із колегами взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад на чолі з Президентом Володимиром Зеленським.

Консолідована позиція представників влади всіх рівнів надає країні сил та посилює її обороноздатність. Усі працюємо для перемоги й кожен на своєму фронті наближаємо її.

У фокусі уваги Конгресу – питання оборони, енергетичної безпеки, підготовки закладів освіти до нового навчального року, регіонального розвитку територій та громад тощо.

Варто зазначити, що наша ініціатива щодо створення інституту амбасадорів Закарпатської області та її результати відзначені особисто Президентом України. Тож цей проєкт набуває загальнонаціонального значення та буде інтегрований у роботу інших регіонів.

Закарпаття – лідер у країні серед областей за кількістю міжнародних міжмуніципальних угод, укладених громадами. Продовжуємо посилювати роботу із закордонними партнерами.

Наш край – з-поміж лідерів за спрямуванням коштів на оборону та безпеку попри те, що ми – один із найменших регіонів і маємо чи не найменший за обсягом бюджет.

Закарпаття – серед перших у країні за показником надходжень коштів за рахунок туристичного збору.

Також ми одні з лідерів з відкриття нових підприємств.

Громади краю в цілому демонструють високі темпи розвитку. Усе це завдяки чіткій, злагодженій роботі та взаємодії на всіх рівнях.

Дякуємо Президенту Володимиру Зеленському, Уряду за підтримку та увагу до Закарпаття.

Дякую громадам за довіру та рух назустріч", - написав Микита у ФБ.

 

21 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів