Відкриття нового офісу компанії-забудовника SENSAR Development

Відкриття нового офісу компанії-забудовника SENSAR Development
Так, ви зрозуміли все правильно, адже поява офісу компанії SENSAR Development у Ужгороді – це визначна подія, мета якої – залучити, як можна більше інвесторів до участі у нових проєктах забудовника. Яскравим прикладом масштабних планів компанії є початок будівництва в Ужгороді п’ятизіркового готелю THE FIVE Hotel з просторим SPA. На шістнадцятому поверсі готелю буде розміщений видовий ресторан, що стане родзинкою проєкту.

 

Саме тому, 12 вересня партнери, потенційні інвестори та друзі компанії SENSAR Development завітали на відкриття офісу, у стінах котрого діє справжня магія, адже саме тут, кожен охочий до отримання значного прибутку, може стати учасником нових девелоперських проєктів.

Зі слів Марка Марченко, що є засновником CEO SENSAR Development, дуже важливим фактором, під час масштабування власних проєктів, є створення комфортних клієнтських просторів, де кожен може отримати вичерпний пакет інформації з приводу їхнього просування. Прозорість стосунків між командою SENSAR та клієнтами – це основа чесного та продуктивного спілкування, можливість отримання високого прибутку без ризику, зайвих дій та стресу.

Мешканці міста Ужгород разом з українцями, що проживають у Києві, Львові, Яремчі та Запоріжжі, мають змогу у будь-який час завітати до обслуговуючих центрів компанії SENSAR Development та отримати безкоштовну консультацію для обрання типу нерухомості, отримання юридичної допомоги. Разом з нашими спеціалістами ви зможете диверсифікувати інвестиційний портфель, зрозуміти, яким чином можна отримати найвищий рівень прибутку, виходячи з ваших можливостей та побажань.

Офіс компанії SENSAR Development розташований за адресою: проспект Свободи, 67А. Якщо ви не маєте змоги завітати до нашого клієнтського простору, зателефонуйте за телефоном: 050-321-92-92. Ви отримаєте задоволення від спілкування з нашими спеціалістами, а головне - зрозумієте, що вкладати гроші потрібно, надаючи перевагу компаніям, що викликають довіру своїми масштабними, реалізованими девелоперськими проєктами. Отже, не варто чинити опір власним амбіціям, завітайте до нашого офісу та отримайте усю необхідну інформацію. Чекаємо на вас!

 

 

 

17 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів