“Машина часу” в Хусті. На Закарпатті використали технологію доповненої реальності для вивчення Хустського замку усіма бажаючими

“Машина часу” в Хусті. На Закарпатті використали технологію доповненої реальності для вивчення Хустського замку усіма бажаючими
На Хустському замку з’явилася унікальна можливість побачити його таким, яким він був 500 років тому. Благодійний фонд “Відродження. Замок Хуст” за підтримці платформи "Mix Time Machine" запустив унікальну подію, якої нема не тільки на Закарпатті, але і в Україні.

 

Технологія доповненої реальності та спеціально розроблена реалістична віртуальна модель замку, яка створена на основі архівних документів, дозволять вам опинитися всередині величної споруди. Масштаби замку вас вразять, а використання окулярів доповненої реальності останнього покоління повністю змінить уявлення про історичний об’єкт.

Технологія доповненої реальності (mixed reality) надає змогу комфортно для людини поєднати руїни замку з його виглядом 500 років тому. Ви побачите реальний ланшафт, але замість руїн, ви зможете походити всередині справжнього замку, роздивляючись його неймовірні масштаби які вас гарантовано вразять. Ця екскурсія підходить для відвідувачів будь-якого віку. Для дітей це буде незабутнє враження, адже інтерактивність зробить подорож в минуле яскравою та ізнавальною.

Дорослі також матимуть змогу зануритися в атмосферу середньовічного життя, відчути дух минулих епох і побачити історичну велич замку в його первісному вигляді.

Ця можливість буде доступна ще лише протягом 4-х тижнів, тому не втрачайте шанс відвідати Хустський замок і скористатись машиною часу!

Унікальна подія, яка змінить ваше уявлення про історію!

Дізнайтеся більше:

https://khust-castle.com.ua/

https://www.instagram.com/khust.castle/

 

26 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів