У Закарпатській філармонії 11 жовтня відбудеться JAZZ TRAVELS з Олексієм Петуховим

   У Закарпатській філармонії 11 жовтня відбудеться JAZZ TRAVELS з Олексієм Петуховим
11 ЖОВТНЯ в Закарпатській обласній філармонії відбудеться концерт під назвою JAZZ TRAVELS відомого українського джазового піаніста і композитора ОЛЕКСІЯ ПЕТУХОВА, добре відомого ужгородцям і гостям міста.

 

Маестро зачаровує слухачів авторською музикою, а також власними інтерпретаціями джазових стандартів та відомих тем. Це чудова можливість поринути у сучасний та чуттєвий джаз. Олексій як блискучий імпровізатор та інтерпретатор розкриває світ яскравих образів, почуттів, радості життя та емоційних переживань.

Олексій Петухов входить в ТОП-10 кращих джазових музикантів країни. Один з провідних, найбільш самобутніх та активно концертуючих джазових музикантів України. Автор яскравих і оригінальних джазових перекладень, автор музики до вистави-мюзиклу Г. Ковтуна «Конотопська відьма». Часто співпрацює з провідними музикантами України та з-за кордону, такими як Грегорі Портер, Кевін Махогані, Філо Машадо, Шенда Рул та багатьма іншими.

          Локація: велика зала ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ФІЛАРМОНІЇ 

Ведуча  – Наталія ПІЦУР.

Тривалість: півтори години. У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Захід проходитиме для підтримки наших доблесних Збройних Сил України.   

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 КВИТКИ продаються у КАСІ філармонії (можна замовити за тел.: 050 041 28 55 Ольга Євгенівна) та на CONCERT.UA. ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 

 

 

10 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів