На Берегівщині поліція розслідує конфлікт у ромському поселенні: внаслідок сутички одна людина загинула

На Берегівщині поліція розслідує конфлікт у ромському поселенні: внаслідок сутички одна людина загинула
Співробітники Берегівського районного відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом бійки у ромському поселенні. Від отриманих, унаслідок побиття, помер 62-річний місцевий житель. Тривають заходи для затримання причетних до злочину

 

Вчора, 11 жовтня, близько 13:50 до поліції надійшло повідомлення про бійку у ромському поселенні міста Берегово. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Берегівського районного відділу поліції, працівники якої з’ясували, що двоє мешканців поселення, через неприязні стосунки спровокували конфлікт з 62-річним сусідом. 

Зловмисники підбігли до потерпілого та по черзі нанесли йому удари битою та палицею по різним частинам тіла. Коли чоловік впав та втратив свідомість, зловмисники втекли у невідомому напрямку. 

62-річного травмованого чоловіка негайно госпіталізували до реанімаційного відділення. Сьогодні вранці він помер у лікарні.

Оперативники встановили особи причетних до злочину. Наразі тривають заходи для їх розшуку та затримання. 

Слідчі за даним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого.

Зловмисникам загрожує до 10 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

12 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів