Новий сервіс рекрутингу через "Резерв+" - можна вибирати з понад 4 000 вакансій у Силах оборони

Новий сервіс рекрутингу через "Резерв+" - можна вибирати з понад 4 000 вакансій у Силах оборони
Про це інформує Група комунікацій Закарпатського ОТЦК та СП

 

У застосунку "Резерв+" став доступним новий сервіс рекрутингу, що дозволяє українцям швидко знайти оптимальну вакансію серед тисяч різних варіантів. Співпраця з платформою Lobby X забезпечила найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони, і ця цифра щодня зростає.

"Резерв+ перетворюється на повноцінну екосистему сервісів для військовозобов’язаних. Тепер можна за кілька кліків знайти бригаду, до якої хочеш долучитися, і посаду, де твої знання будуть найбільш ефективними," — розповіла заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Резерв+ допомагає користувачам обрати посади, що найкраще відповідають їхньому досвіду та вподобанням. Для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, в якій людина розбирається найкраще.

"Резерв+" надає найкращі варіанти на основі принципу "зі своїми знаннями — на своєму місці". Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко ухвалювати рішення — обирати або відхиляти пропозиції.

Застосунок містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ. Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко ухвалювати рішення: натиснути «плюс», щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або «мінус» для її відхилення.

Захищай свою країну, обирай свою місію!

 

22 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів