ЗАКАРПАТТЯ: В МІЖГІР’Ї ПОЖЕЖНИКИ ВРЯТУВАЛИ ТРЬОХ ЛЮДЕЙ

Троє людей ледь не стали жертвами пожежі, що виникла ввечері в селищі Міжгір’я Закарпатської області. Тільки завдяки рятувальникам вдалося зарадити лиху й врятувати життя власниці помешкання та двом її синам.

 

Повідомлення про цю подію надійшло на пульт зв’язку Міжгірського районного відділу о 21:28. Телефонували стурбовані сусіди, які розповіли що всередині помешкання перебувають люди. За вказаною адресою було направлено два пожежні розрахунки, які витягли людей з охопленої димом та полум’ям кімнати.

Спочатку із задимленого приміщення вивели власницю помешкання 59-річну Марію, яка безпорадно сиділа на дивані в передній кімнаті будинку. Передавши жінку до рук працівників швидкої, яка також прибула до місця події, бійці МНС розпочали пошуки її синів, які за інформацією сусідів також перебували в будинку.

Двох синів було знайдено в кімнаті, де знаходився осередок пожежі. Обоє чоловіків спали, тож імовірність їх загибелі була доволі високою. На щастя, завдяки пильності сусідів та вправності пожежників, жоден з них не постраждав.

Як встановили фахівці у галузі пожежної безпеки, до появи вогню в помешканні призвело необережне поводження з вогнем під час паління в ліжку.

Юрій Лебедєв, заступник начальника закарпатських рятувальників наголосив, що цим людям тільки долею випадку та завдяки професійним діям вогнеборців поталанило залишитися живими, адже в більшості випадків подібні пожежі закінчуються фатально. У пожежній статистиці саме на необережне поводження з вогнем під час паління припадає близько сімдесяти відсотків загиблих від вогню людей.

Центр пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області

 

09 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів