Закарпаття: через природний газ гинуть люди

Порушення правил експлуатації газових приладів обернулося на трагедію в селі Ракошино Мукачівського району Закарпатської області.

 

Вчора о 14:25 в літній кухні приватного житлового будинку було знайдено тіло 62-річного чоловіка, який вже не подавав ознак життя, та його 60-річну дружину, котру у важкому стані доправили в реанімаційне відділення Мукачівської центральної районної лікарні. Зараз медики борються за її життя.

Попередня причина загибелі – отруєння природним газом через порушення правил експлуатації газових приладів.

Згодом з’ясувалося, що подружжя виявили сусіди, котрі почали хвилюватися, що зранку з будинку Яноша та Віри ніхто не виходить. Зайшовши в літню кухню, сусіди відчули їдкий запах газу. На ліжку непритомно лежали господарі. На жаль, чоловік вже не дихав, а жінку негайно винесли на свіже повітря. Ймовірніше за все, витік газу, за попередніми висновками фахівців, стався через порушення герметичності шлангу, яким газ подавався до пічки й шпора.

Детальні обставини трагедії з’ясовують компетентні служби.

А Головне управління МНС України в Закарпатській області в черговий раз звертається до всіх краян з проханням бути дуже уважними при користуванні газовими приладами, де будь-яке, навіть і незначне порушення, призводить до тяжких, а подеколи й трагічних наслідків.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

19 грудня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів