Прикордонник наш не спить

19 грудня на ділянці застави "Ужгород"

 

19 грудня на ділянці застави "Ужгород" прикордонний наряд затримав за 50 метрів від українсько-словацького кордону громадянина Грузії при спробі незаконного перетину кордону. У порушника є при собі закордонний паспорт.

На залізничній станції Ужгород інспектор прикордонної служби Чопського загону спільно з працівниками МВС затримали в адміністративному порядку громадянина Афганістану. У іноземця немає при собі жодних документів, тому прикордонникам потрібно встановити його особу та мету перебування в контрольованому прикордонному районі.

У місті Рава-Руська прикордонники Львівського загону затримали в адміністративному порядку громадянина Вірменії. Згідно міграційної картки іноземець мав би перебувати у Києві. Яка причина його присутності у Львівській області – на це питання наразі він дає пояснення прикордонникам.

Вчора, ввечері, 19 грудня, на ділянці застави "Нижні Петрівці" Чернівецького загону під час здійснення спільного з працівниками МВС патрулювання за 5,5 кілометра від лінії кордону був затриманий в адміністративному порядку громадянин України. При собі громадянин України мав мисливську гладкоствольну двоствольну рушницю закордонного виробництва. Документи на зброю відсутні. Згідно статті 191 Кодексу по адміністративному провадженню "Порушення правил зберігання, носіння, перевезення вогнепальної зброї" українця затримано та передано у Сторожинецький РВ МВСУ для вирішення його подальшої долі у суді. Стаття 191 передбачає штраф від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів з оплатним вилученням зброї і бойових припасів.

Прес-служба Західного регіонального управління.

 

20 грудня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів