Оперативна інформація МНС України в Закарпатській області

За минулу добу на території Закарпаття сталося дві пожежі, економічні втрати від яких склали 12 тисяч гривень

 

На пожежах травмовано одну людину. Вогонь пошкодив споруду господарського призначення та два житлових будинки. Зафіксовано п’ять неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби. Зусиллями пожежників врятовано матеріальних цінностей на 45 тисяч гривень. Сьогодні найбільш складна оперативна обстановка на Ужгородщині та у Тячівському районі, де виникає тридцять вісім відсотків всіх обласних загорянь. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставалися внаслідок коротких замкнень і несправних електромереж та необережного поводження з вогнем, від цих причин виникає тридцять вісім відсотків всіх пожеж.

З початку року в нашому краї вже сталося 4 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 19 тисяч гривень. На пожежах було травмовано 2 людей. У зв’язку із збільшенням випадків травмування людей на пожежах, Головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Сьогодні передбачається хмарна з проясненням погода, без істотних опадів. Місцями слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря 1-6° тепла, в горах місцями 0-5° морозу.

За прогнозами Українського Гідрометеоцентра 4-5 січня буде хмарна з проясненням погода, часом слабкий дощ з мокрим снігом, в горах слабкий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, в горах місцями вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

6 січня слабкі опади, 7-го січня без істотних опадів. Температура повітря вночі 1° тепла – 4° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу.

Найтепліше впродовж минулої доби було в місті Рахів та селищі Міжгір’я (+1°С), найхолодніше – вночі в районі полонини Плай (-7°С). Найбільша висота снігового покриву складала 11 см в районі полонини Плай.

Найтепліше 2 січня в Ужгороді було зафіксовано в 1970 році (+9,6°С), найхолодніше – у 1977 році (-22,1°С).

На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. На всіх перевалах покриття доріг мокре, спостерігалися опади у вигляді дощу. На автодорогах державного, обласного та місцевого значення покриття доріг мокре, місцями спостерігалися опади у вигляді слабкого дощу. На шляхах чергує 38 одиниць техніки та 54 працівники автодорожніх служб.



ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

04 січня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів