Тимошенко: у Януковича сильонок не вистачить

Прем’єр Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Ющенко повинен докласти зусиль для збереження демократичної коаліції.

 

Прем’єр Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Ющенко повинен докласти зусиль для збереження демократичної коаліції.

Про це Тимошенко розповіла в інтерв’ю "Українській правді" у Брюсселі.

"Я переконана, що демократична коаліція зберігається. А те, що там є деякі складнощі, я думаю, що президент зі своєю частиною демократичної коаліції ці складнощі вирішить", - сказала вона.

Тимошенко додала, що підтримує дії своєї фракції, яка блокувала роботу парламенту в четвер.

"Я думаю, це пов’язано з усіма провокаціями, які готує Партія регіонів. Наша команда ніколи не займається речами, які є неефективними, негативними. Значить, є необхідність в тому, що наші депутати блокують трибуну", - додала вона.

Зараз, за словами Тимошенко, Партія регіонів займається "збудженням ситуації" в державі.

"Їхні дії просто спрямовані на дестабілізацію в країні та більше нічого", - сказала вона

На питання, чи є кінцевою метою дій Партії регіонів відставка уряду Тимошенко, сама прем’єр відповіла: "Сильонок їм не вистачить зробити будь-яку відставку".

"У Партії регіонів план моєї відставки зріє з першого дня після закінчення позачергових виборів. У них жодних інших думок немає. Але як і вся їхня метушня – ця метушня закінчиться нічим", - сказала Тимошенко.

 

20 червня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів