Івана Кураха обрано головою Воловецької "Батьківщини"

26 червня відбулася звітно-виборча конференція Воловецької районної організації партії "ВО "Батьківщина", на якій новим головою районної парторганізації було обрано Івана Кураха.

 

Конференцію відкрив перший заступник голови обласної партійної організації Антон Ліврінц, який зазначив, що у 14 первинних партійних організаціях (з 16) відбулися збори, на яких було обрано 28 делегатів. Зареєструвалось 26 делегатів, 2 делегатів були відсутні з поважних причин. За обрання Івана Кураха на посаду голови Воловецької районної парторганізації усі делегати проголосували одноголосно.
Для довідки. Іван Ілліч Курах народився 12 червня 1953 р. у с. Латірка Воловецького району Закарпатської області. Закінчив з відзнакою Міжгірське медичне училище (1972р.) та медичний факультет Ужгородського національного університету (1981р.). Трудовий шлях розпочав у 1972 р. фельдшером дільничної лікарні в с. Чинадієве Мукачівського району. Потім – служба у складі ГРВН. Після закінчення вузу працював хірургом Міжгірської ЦРЛ. З 1987р. – хірург УЦМКЛ, потім – завідуючий хірургічним відділенням. У 1994-1999 рр. – головний хірург міста. З 1999 р. – головний лікар Ужгородської міської клінічної лікарні. Хірург вищої категорії. Жителі Воловеччини тричі обирали Івана Ілліча депутатом Закарпатської обласної (двічі за мажоритарною системою). Наразі Іван Курах є також депутатом Закарпатської обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко.

Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко в Закарпатській області.

 

27 червня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів